Sortiment Dahua v naší nabídce

Sortiment Dahua v naší nabídce

Nově v našem portfoliu najdete produkty jednoho z největších výrobců bezpečnostní techniky, společnosti Dahua Technology.

„Sledujeme trendy v oblasti bezpečnostních technologií a zařazení této významné značky do našeho portfolia bylo dalším logickým krokem," říká technický ředitel David Prachař.

Společnost Dahua Technology patřící mezi klíčové výrobce našeho oboru a zastoupením ve více než 180 zemích dnes ovlivňuje vývoj celého bezpečnostního průmyslu. Sídlo společnosti je v čínském Hangzhou a firma pouze v Číně zaměstnává více než 8.000 lidí, z čehož je téměř 5.000 zaměstnanců ve výzkumu a vývoji.

Výrobce Dahua nabízí široký výběr sortimentu

Dahua je na trhu známá především jako výrobce bezpečnostních kamer a související techniky, ale ve výrobním programu značky naleznete také kompletní sortiment videokomunikátorů, hotelových a přístupových systémů, doplněných o monitorové stěny, případně aktivní prvky.

Na vybrané produkty Dahua se již nyní můžete podívat v našem katalogu .

Na veškerý sortiment CCTV Dahua nyní záruka 36 měsíců.

Mohlo by vás zajímat:

Výhody technologie HD-CVI
Technologie HD-CVI představuje zásadní pokrok od běžných analogových systémů. Umožňuje totiž po běžných koaxiálních kabelech přenášet obraz v kvalitě až 4 MPx na dlouhé vzdálenosti.

Dahua – připojení pomocí P2P
Chcete se připojit ke svému rekordéru odkudkoli na světě a nevíte jak na to? Díky službě P2P výrobce Dahua je to hračka.

IP kamery Dahua
Společnost Dahua vyrábí IP kamery ve třech základních produktových řadách: Ultra-Smart, Eco-Savvy a Lite. Připravili jsme pro vás přehledné představení těchto řad a jejich výhod.

Kamerové systémy pro rodinné domy a jejich vzdálená správa
Seznamte se s modely kamer Dahua, které jsou ideální pro malé instalace. Nabízí možnost správy záznamu nejen přes rekordéry, ale také přes cloudovou službu Easy4IP.

Grafická nadstavba C4 podporuje kamery Dahua
Otestovali jsme propojení kamerového systému Dahua s integrační nadstavbou C4. Přečtěte si více o spojení jejich softwaru a kompatibilitě.

Tisková zpráva, uloženo 3.10.2016, vytisknout článek

Hodnotit článek: Líbí 79 ((nelibi)) 68

Vložit příspěvek

Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Autor článku

Milada Zemanová