Recenze / technika

VESDA - aktivní detekce požáru nasávacími systémy

VESDA - aktivní detekce požáru nasávacími systémy

Recenze / technika | 19.7.2017

Aktivní detekce požáru v systémech elektrické požární signalizace (EPS) umožňuje aktivní nasávání vzorku vzduchu z monitorovaného prostoru. Ten je následně přiveden do detekční komory systému vyšší rychlostí, než je běžné proudění vzduchu v místnosti. Pokud tento vzorek obsahuje kouřové částice nebo zplodiny hoření, je tento stav rozpoznán a poté je vyhlášen poplach.

Vlastnosti nové řady HD-CVI

Vlastnosti nové řady HD-CVI

Recenze / technika | 6.7.2017

Společnost Dahua uvedla na trh technologii 4K s přenosem po koaxiálním kabelu. Připravili jsme pro vás přehled vlastností nastupující generace produktů technologie HD-CVI, které nabízí široký potenciál využití.

Mějte pronájem zasedacích místností pod kontrolou

Mějte pronájem zasedacích místností pod kontrolou

Recenze / technika | 1.6.2017

Náš zákazník řešil kontrolu doby pronájmu jednacích místností. Při překročení smluvené doby 5 hodin denně měla být vypnuta elektřina v místnosti. Tento požadavek jsme pomohli efektivně vyřešit pomocí systému Ksenia.

Technologie HD-CVI 3.0 přináší řadu výhod

Technologie HD-CVI 3.0 přináší řadu výhod

Recenze / technika | 4.5.2017

Nová generace technologie HD-CVI 3.0 od společnosti Dahua je nyní jako první k dispozici v 4 Mpx rozlišení. Tyto produkty dosahují výborné citlivosti na světlo v systémech s nižší intenzitou osvětlení scény.

Turniket plný senzorů nabízí řadu bezpečnostních funkcí

Turniket plný senzorů nabízí řadu bezpečnostních funkcí

Recenze / technika | 5.4.2017

Vysokorychlostní brány PERCo jsou určeny zejména pro vstupní recepce administrativních budov. Kromě monitoringu pohybu osob plní díky integrovaným senzorům i řadu bezpečnostních funkcí, jako například monitoring přeskočení nebo neoprávněného průchodu v protisměru.

Kvalita hlásičů TYCO je podložena pečlivým výzkumem

Kvalita hlásičů TYCO je podložena pečlivým výzkumem

Recenze / technika | 30.3.2017

Funkčními zkouškami bylo zjištěno, že použití multisenzorových hlásičů TYCO, řady 830 a 850 může snížit výskyt falešných poplachů.

Nejbezpečenější IP komunikátory na trhu

Nejbezpečenější IP komunikátory na trhu

Recenze / technika | 22.3.2017

Přechodem z analogového prostředí do IP, vyvstanula řada otázek na bezpečnost zařízení. Dveřní komunikátory 2N nabízejí řadu unikátních bezpečnostních prvků. Pojďme si představit ty nejdůležitější z nich, které odlišují produkty 2N od konkurence.

G-Wall - řešení pro ochranu plášťů budov

G-Wall - řešení pro ochranu plášťů budov

Recenze / technika | 15.2.2017

G-Wall je vibrační detekční systém pro ochranu zdí, stěn a plášťů budov. Je ideální všude tam, kde je potřeba detekovat narušení objektu destrukčním způsobem. Tedy, když se pachatel pokouší dostat do objektu skrz stěnu.

Nová verze Digifort 7.2 přináší řadu vylepšení

Nová verze Digifort 7.2 přináší řadu vylepšení

Recenze / technika | 31.1.2017

Od konce ledna 2017 je k dispozici nová verze známého video management software Digifort. Verze 7.2 přináší mnoho zásadních úprav a vylepšení, které dělají z nahrávacího software víc než jen záznam bezpečnostních kamer.

Jak vybrat správný instalační box pro kamery DAHUA?

Jak vybrat správný instalační box pro kamery DAHUA?

Recenze / technika | 26.1.2017

Ke kamerám Dahua je k dispozici široký sortiment instalačních konzolí a montážních boxů. Víte, jak ale vybrat to správné příslušenství právě pro vaši kameru?

SmartPSS - chytrý profesionální dohled

SmartPSS - chytrý profesionální dohled

Recenze / technika | 19.1.2017

Software SmartPSS umožňuje vzdálenou správu a dohled kamerového systému Dahua. Propojuje přístupové bezpečnostní systémy, vstupní audio/video komunikátory, rekordéry a kamery Dahua do jednoduchého a přehledného uživatelského prostředí.

Domovní videotelefony Dahua

Domovní videotelefony Dahua

Recenze / technika | 12.1.2017

Nově v našem portfoliu najdete IP domovní telefony Dahua, které zahrnují systémy pro jednoho uživatele i venkovní panely pro více než 25 uživatelů. Všechny tyto domovní telefony je možné ovládat také mobilním telefonem.

Dahua nabízí cenově výhodné switche pro CCTV

Dahua nabízí cenově výhodné switche pro CCTV

Recenze / technika | 5.1.2017

Switche se zajímavými vlastnostmi pro IP kamery se dají najít i v segmentu levných produktů. Nevěříte? Se dvěma zástupci této kategorie od společnosti Dahua vás seznámíme v článku.

Turnikety pro administrativní budovy

Turnikety pro administrativní budovy

Recenze / technika | 3.1.2017

Jedním z kritérií pro výběr správného typu turniketu je i jeho cílové umístění. Vedle sportovních areálů, výrobních závodů, muzeí, apod., se stále více vyčleňuje i segment administrativních budov s důrazem na designové řešení vstupu. Odpověď na tuto poptávku nabízejí tzv. vysokorychlostní brány od společnosti PERCo.

CCTV tester Dahua PFM900

CCTV tester Dahua PFM900

Recenze / technika | 29.12.2016

Nově v našem sortimentu najdete ruční CCTV tester PFM900 pro HD-CVI a IP kamery, který nabízí široké využití. Připravili jsme přehled jeho vlastností a výhod.

Grafická nadstavba C4 podporuje kamery Dahua

Grafická nadstavba C4 podporuje kamery Dahua

Recenze / technika | 22.12.2016

Otestovali jsme propojení kamerového systému Dahua s integrační nadstavbou C4. Více o kompatibilitě jejich softwaru se dozvíte v článku.

Dahua – připojení pomocí P2P

Dahua – připojení pomocí P2P

Recenze / technika | 8.12.2016

Chcete se připojit ke svému rekordéru odkudkoli na světě a nevíte jak na to? Díky službě P2P výrobce Dahua je to hračka.

Časopis Chip ocenil rozvaděče Tritón. Ty nyní nabízí vylepšení

Časopis Chip ocenil rozvaděče Tritón. Ty nyní nabízí vylepšení

Recenze / technika | 6.12.2016

Široké možnosti konstrukčního řešení rozvaděče RBA od společnosti Tritón výborně ohodnotil test časopisu Chip. Společnost na pozitivní ohlasy zareagovala dalším vylepšením – u stojanového rozvaděče RDA navýšila maximální nosnost na celých 1 800 kg.

Unikátní kamery Dahua fisheye

Unikátní kamery Dahua fisheye

Recenze / technika | 1.12.2016

Kamery poskytující panoramatický obraz umožňují zachycení potřebných detailů bez slepých částí. Společnost Dahua nabízí ve svém portfoliu kamery s rozlišením až 12 Mpx.

Videonávody - Instalační sady Comelit

Videonávody - Instalační sady Comelit

Recenze / technika | 29.11.2016

Instalační sady i systém Building Kit od společnosti Comelit využívají pro přenos dat i napájení pouze dva vodiče a díky tomu je zapojení těchto systémů velice snadné. Podívejte se na videonávody, které vám poradí, jak se systémy snadno pracovat.

Zastupujeme značky

2N telekomunikace a.s. | 3M | 4ddynamics | adpro | allied telesis | artec group | assa abloy | axemax | axis | bosch | brand-rex | cias | comelit | cooper | dahua |dallmeier | digifort | dinox | dominus millennium | eaton | eneo | esser | flir | fujitsu | genetec | v-alert | multisensor | multigard | ids iimag | iris id | jvc | ksenia | lensation | menvier | metel | numberok | paxton | pelco | perco | protectowire | pyronix | rangevision | rosslare | safran morpho | sorhea | tamron | theia | tritón | tyco | uEye | ubiquiti networks | verint | videor | videotec | zk finger

Sdílet stránku |

Vyrobila Omega Design

 
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím